Olänkade sidoraki.nu
Diverse sidor

Det händer att jag samlar ihop en sida för att testa något eller för att kunna visa kompisar något som varit på tal. Oftast bilder och annat sådant. Dessa sidor har tidigare inte länkats någonstans ifrån på min hemsida så jag tänkte samla dem här. I alla fall de som jag tror kan vara av intresse att hitta igen eftersom jag även själv glömmer bort url:n till dem. :-)

Mitt akvarium
Några bilder på mitt akvarium och en lista på fiskarna som finns där i.

Min dator
Den dator jag använder mest för att surfa, chatta och spela på är en liten Shuttle låda. Blir lite prat om datorer då och då så jag har tagit några foton på min så att andra kan se hur min ser ut.

Filmer att se under året
Här samlar jag ihop filmer som jag vill se på bio under året.

Counter Strike Source
När nya CS:Source kom ut pratades det mycket om grafiken och skillnader i effekter med mera. Några skärmdumpar här.

Datorrummet
Mitt hobbyrum. Det är här mina datorer finns och även en extra TV och lite andra saker. Här finns projeketet (från 2003) att möblera om rummet då det blev trångt och opraktisk efter att bara stuva in saker där.

Toaserver
Jag har en extra toalett som mest används som ett förråd. För ett tag sedan såg jag till att få upp ett eluttag på bra ställe så att jag kunde dra el med en förlängningssladd samt mitt bredbandsuttag som finns i hallen. Nu används toaletten alltså även som servercentral.

Sylles hemsida
En hemsida jag slängde ihop för flera år sedan för att sporra Sylle till att göra en egen.
Så här ser hans sida ut idag (om hans server är igång).